Kwalipak levert!

 

Ontzorgen in kleinverpakken betekent meer dan zorgen voor het juiste flesje of sachet. Kwalipak neemt graag het gehele proces met u door. We zijn hierop volledig ingericht en adviseren desgewenst graag over recepturen, specifieke grondstoffen, mengverhoudingen, dragers, productdeclaraties en etiketten.

Ontzorgen betekent ook dat u het eindproduct volgens de afgesproken specificaties op het afgesproken tijdstip ontvangt. U vraagt? Kwalipak levert!

 

undefined

Mengen

Of u nu vraagt om vloeistoffen, granulaten of poeders, bij Kwalipak draaien we er onze hand niet voor om. Bij ons kunt u al uw producten laten mengen. Dat kunnen zijn uw eigen recepturen of een samenstelling nauwkeurig samengesteld door één van onze nutritionisten. Bovendien hebben we dankzij onze zusteronderneming, gevestigd op dezelfde locatie, nooit een te kort aan grondstoffen. U vraagt, wij mengen.

undefined

Verpakken

Naast een groot assortiment aan verpakkingsmateriaal heeft Kwalipak ook heel veel mogelijkheden voor het afvullen van producten. Van klein (15 gram) tot grote grote emmers (15 kg). Dit kunnen bijvoorbeeld vloeistoffen zijn in flessen en flacons of poeders en granulaten diverse formaten emmers of tabletten en capsules in potten. Voor het afvullen van de echte kleine hoeveelheden, zoals sachets van 15 gram, komt onze moderne sachetmachine absoluut tot zijn recht!

undefined

Etiketteren

Naast het mengen en verpakken in een groot aantal verpakkingen heeft Kwalipak ook een geavanceerde labelprinter in huis. We helpen u graag met het ontwerp van uw label of printen uw eigen ontwerp op een proffesioneel fullcolour label. 

 

Voordelen op een rij:

  • Geen minimale bestelhoeveelheid;
  • Wijziging receptuur geen derving van oude etiketten;
  • Grootste is A4 fullcolour;
  • Geen extra handling voor laseren/printen batchnummer en houdbaarheid;
  • Optie tot automatisch etiketteren.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord
close2