DÉ KLEINVERPAKKER VOOR DE DIERVOEDERINDUSTRIE

Kwalipak levert sinds 1992 maatwerk in het kleinverpakken van gangbare en biologische producten voor de diervoederindustrie. De moderne verpakkingslijnen verwerken onder andere additieven, premixen en aanvullende diervoeders in de vorm van poeders, granulaten, pellets en vloeistoffen. Deze worden met uiterste zorg verpakt in zakken, potten, doosjes, sachets etc. In de loop der jaren zijn het machinepark en de dienstverlening uitgebreid met mengfaciliteiten en meteen afvullijn voor vloeibare producten.

Gewaarborgde kwaliteit

Een hecht team van goed opgeleide, kwaliteitsbewuste medewerkers zet zich dagelijks in om klanten volgens de hoogste standaarden te  ontzorgen. De faciliteiten en procedures zijn daar uiteraard ook op afgestemd. Alle verwerkingsprocessen vinden plaats in geconditioneerde cleanrooms en zijn gecertificeerd volgens de strenge protocollen van HACCP, GMP+ en FSA.

Ook biologische producten

De vraag naar kleinverpakte biologische producten groeit gestaag. Kwalipak is EKO gecertificeerd en kan producenten van biologische diervoeders dus volledige ondersteuning bieden.

Partner in flexibel maatwerk

Maatwerk leveren vraagt flexibiliteit van mensen en processen. Kwalipak is er volledig op ingesteld om klantwensen snel en efficiënt te vervullen, of het nu om grote of kleine charges gaat. Dat mag u ook verwachten van een bedrijf dat zich graag opstelt als een partner voor de lange termijn.

 

Download certificaten:

 

 

        CONTACT

Kwalipak B.V.

Houtbeekweg 4

3776 LZ Stroe

 

T   0342 44 33 72

E   info@kwalipak.nl

 

Download algemene voorwaarden